gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

8 voordelen
8 voordelen
Datum: 8 feb. 2012
Het toepassen van online video op websites is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Organisaties kunnen de nodige voordelen met dit instrument realiseren.

8 VOORDELEN OP EEN RIJ

1. Zoekmachines waarderen online video
Online vindbaarheid is een basisvoorwaarde voor online succes. Websites die video toepassen zijn in het voordeel doordat Google sites met video extra hoog ranked.

2. Groter bereik
Via online video kunnen sites worden gevonden door de grootste zoekmachine van nu, namelijk Youtube. Behalve via de traditionele desktops, kan online video tegenwoordig bovendien worden bekeken via mobiele netwerken, op TV en via in-store screens.

3. Video stimuleert sharing
Videos maken meer kans op te worden gedeeld en doorgegeven, dan pagina’s tekst. Foto’s en video’s worden ook meer aangeclicked op Facebook, dan vragen en teksten.

4. Video stimuleert betrokkenheid bij bezoekers
Goed geproduceerde video’s weten de aandacht van de bezoekers te houden. Bezoekers hoeven even niet te navigeren, te scrollen of te clicken voor informatie. De video is een one-stop shop voor informatie.

5. Hogere conversies
Met video is het mogelijk bezoekers inzicht te geven in product achtergronden en demonstraties te laten zien, zodanig dat elke twijfel aan de kwaliteit van het product wordt weggenomen. Versterking van het merk en hogere conversies zijn het gevolg.

6. Hogere klantloyaliteit
Video nieuwsbrieven hebben een hogere attentiewaarde dan tekst nieuwsbrieven. Het percentages ‘openen’ is een factor 2 tot 3 keer groter.

7. Online personalisatie
Vergeleken met offline winkelen missen consumenten in de online winkelomgeving het persoonlijke- en sociale karakter. Video biedt de mogelijkheid bezoekers welkom te heten, aanbevelingen te doen en te wijzen op interessante aanbiedingen. Personalisatie op basis van eerdere bezoeken is daarbij goed mogelijk.

8. Dalende kosten en stijgende ROI
Video producties worden in toenemende geautomatiseerd, waardoor de productiesnelheid toeneemt, de kosten dalen en de ROI stijgt.

Bekijk hier een voorbeeld van een eenvoudige maar effectieve online video
Wilt u ook iets delen met uw relaties ? laat het ons weten we denken graag met u mee.
Chapman Events maakt in eigen beheer al online video vanaf EU 450,00 excl. BTW. Wij informeren u graag, bel met Michael op 06-53254924.


Bron: Yaniv Axen, ‘8 Reasons Every Ecommerce Site Should Get Serious About Video’, op Mashable.com, 3 juni 2011
share
tell