gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

Badeendjes voeren redactie
Badeendjes voeren redactie
Datum: 1 jun. 2012

Morgen vallen er op het Waagplein duizenden badeendjes uit de lucht en om nog een laatste keer reuring te maken trokken onze badeendjes er vandaag op uit. De redactie vergadering van het Noordhollands Dagblad begon dit keer met een glimlach. De badeendjes kwamen de redactieleden voeren met heerlijk gebak van Bakker Braas en nu maar hopen dat we de voorpagina halen.

Badeendjes op redactie NHD
 
Ook werd Hans Bezembinder flink geknuffeld omdat hij Cafe Stien naast Grand Cafe Samen beschikbaar heeft gesteld voor alle vrijwilligers van de Badeendjesrace. Wat een held ! Onze eenden zijn zichtbaar in hun nopjes.

Hans Bezembinder en de Badeendjes

Internationale roem voor onze badeendjes. In alle talen klonk vanmorgen op de kaasmarkt de roep om een glimlach van onze badeendjes op te kunnen vangen. Oppereend Braas streek zijn veren glad en ging er eens goed voor liggen.

Cheese Ducks

Morgen is het zover, dan strijden de badeendjes om de hoofdprijs, een cheque voor een FIAT 500. Kom gezellig langs en geniet van het spektakel en het optreden van Djumbo. Nog eendje dan... omdat fotograaf Ed van de Pol de mannen ook nog nooit zo geel heeft gezien.

 Badeendjes op de Kaasmarkt

Tot morgen, zaterdag 2 juni !
Kijk voor meer info op www.badeendjesracealkmaar.nl

share
tell