gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

de Verlenging
de Verlenging
Datum: 23 jan. 2012

Weer terug
De Verlenging, het voetbalpraatprogramma van RTV Alkmaar, komt vanaf morgen weer op de buis. De Verlenging gaat over de ontwikkeling in het voetbal, waarbij de nadruk zal komen te liggen bij AZ.

De opstelling
Uiteraard zal in de eerste uitzending de dubbele ontmoeting tussen AZ en AJAX volop aandacht krijgen. Peter Koch ontvangt onder meer Ton Boot, tegenwoordig analist bij het sportprogramma "Langs de Lijn" en columnist van de Telegraaf en de voorzitters van AFC'34 en Kolping Boys, Loek Berger en Jan Brammer. Ook schuift David Loggie, oud spits van AZ in de periode 1983-1989 en het 1992 - 1993 aan tafel aan.

Ons aandeel
De Verlenging wordt 2x per maand opgenomen met publiek in Gunnery's Irish Pub op de Platte Stenenbrug in Alkmaar. De presentatie is in handen van Peter Koch en Chapman Events is verantwoordelijk voor de technische realisatie. Ons team van 3 cameramensen registreren het 1 uur durende praatprogramma wat direct na afloop in de nacht wordt gemonteerd.

Via deze link kunt u straks de eerste uitzending bekijken. De Verlening bjiwonen ? dat kan, u bent van harte welkom bij de volgende opname, maandagavond 6 februari.

share
tell