gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

Djumbo loves Badeendjesrace
Djumbo loves Badeendjesrace
Datum: 23 mei 2012

Optreden van populaire meidengroep Djumbo
Badeendjes zwemmen voor het goede doel

ALKMAAR – Zaterdag 2 juni vindt vanaf 14:00 uur weer de Badeendjesrace plaats in de gracht aan het Waagplein. Met het te water laten van maximaal 10.000 genummerde badeendjes en de kunstmatig gecreëerde stroming door de brandweer, gaat deze ludieke race financiële steun geven aan vier goede doelen. Naast de race verzorgt de populaire meidenband Djumbo ook een spetterend optreden.

Prijzen
De kenmerkende gele badeenden strijden op een tweehonderd meter lang parcours voor diverse mooie prijzen waaronder een voucher voor een FIAT500. Daarnaast vist de notaris nog enkele Lucky Ducks uit de gracht waaraan andere mooie prijzen hangen zoals een iPhone.

Kleurplaat
Kinderen die voor donderdag 31 mei een kleurplaat inleveren bij Girls and Boys aan de Langestraat 7 in Alkmaar maken kans op een van de prachtige prijzen. De kleurplaat is te verkrijgen via www.badeendjesracealkmaar.nl

Badeendjes te koop
Er zijn nog badeendjes te koop via www.badeendjesracealkmaar.nl. Een badeendje kost 5 euro en gezien het maximum van 10.000 badeendjes geldt op=op. Bij de winkels Girls & Boys, Broekman Makelaars, Prego en Woonoutlet zijn ook lootjes te koop voor deelname aan de badeendjesrace.

Djumbo
Lindsey, Lotte en Samantha van Djumbo komen de race ondersteunen met een optreden. De meidengroep is bekend van de TV-serie  'Help! Ik moet optreden', shows in de Efteling en Drievliet en hun singles als S.O.S., Party On! en met het oog op het komende EK: Kampioen Ole Olee.

Goede doelen
De opbrengst van de race komt geheel ten goede aan vier goede doelen. Stichting de Opkikker, voor het verzorgen van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Het Kinderkookcafé  in Alkmaar voor de kooklessen aan kinderen en jongeren met een beperking in het autistisch spectrum. Het Praethuys Alkmaar welke zich inzet voor een ieder die met kanker te maken heeft. En het logeerhuis voor chronisch zieken, Respijtzorg Alkmaar, zodat de mantelzorger even op adem kan komen.

Organisatie
Gezien het succes van de Badeendjesrace in 2010 hebben de Round Tables van Alkmaar de handen andermaal ineen geslagen om het resultaat van € 30.000,- van de vorige editie te overtreffen. De Round Table is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden.

Voor meer informatie over de Badeendjesrace kunt u telefonisch contact opnemen met Edwin Balvers via 06 – 517 45 104.

share
tell