gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

Ondernemend Alkmaar Diner 2011
Ondernemend Alkmaar Diner 2011
Datum: 4 jul. 2011
Maandagavond 4 juli vond het jaarlijkse netwerkdiner van Ondernemend Alkmaar plaats in het AFAS Stadion. Met als thema 'De smaken van Alkmaar' lag de nadruk niet alleen op een gezellige diner. Ook werden de 'Van Alkmaar de Victorie Prijzen' uitgereikt. De organisatie was in handen van Chapman Events.

Zoekende naar de juiste smaakprikkel voor de toekomst werden een aantal succesvolle Alkmaarse ondernemers en ondernemingen aangehaald. Tussen de verhalen van deze 'smaakmakers', de inspirerende boodschappen van rasoptimist Peter Faber en een spetterend optreden van zangeres Glennis Grace, vond de uitreiking van de 'Van Alkmaar de Victorie Prijs' plaats in drie categorieën.

En de winnaars zijn...
De award voor 'Beste onderneming' ging naar Aannemersbedrijf Kesselaar & Zn. ,,Een onderneming met een groot innovatief vermogen. Een bedrijf dat in tegenstelling tot vele concurrenten inventief samenwerkt met vele deskundigen, toeleveranciers en andere partners om tot het beste product te komen'', aldus de jury.

De prijs voor 'Beste ondernemer' werd uitgereikt aan Marco Schilder van de Martin Schilder Groep. De wijze waarop hij het omvangrijke familiebedrijf dagelijks leidt, zijn personeel begeleidt en verder bouwt aan een begrip in mobiliteit in Noord-Holland, gaf bij de jury de doorslag. De award voor 'Beste jonge ondernemer' viel in handen van Jan Gunneweg van Jan Gunneweg Wooden Art. De jury waardeert zijn duurzaamheid en enorme creativiteit en noemt hem een ,,vakman en kunstenaar''.

Verrassingsaward
Tot grote verrassing van de 350 genodigden werd er nog een award uitgereikt: de oevre award. Om de verrassing compleet te maken kreeg Gijs Schot deze bokaal overhandigd. Als voorzitter van Ondernemend Alkmaar kreeg hij vele lovende woorden. ,,Niet alleen is hij altijd zichtbaar fysiek aanwezig en heeft hij een uitgesproken mening, zijn inzet en overtuiging maakt hem een super ondernemer en belangenbehartiger'', aldus de jury. 

share
tell