gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

Per direct : Sales & Event Manager gezocht
Per direct : Sales & Event Manager gezocht
Datum: 1 aug. 2012

Sales & projectmanager events m/v (full-time) - download hier de pfd -

Een echte PRO
Jij bent een ondernemende, representatieve, enthousiaste collega en een echte
sales tijger, die makkelijk communiceert (maar ook goed kan luisteren). Je
vindt het leuk om op zoek te gaan naar ‘new business’, maar je weet ook onze
bestaande relaties te koesteren. Zelfstandig ontwikkel je commerciële activiteiten, je bent van nature stressbestendig en je hebt een groot gevoel voor
verantwoordelijkheid.

Werkervaring
Omdat je ruime aantoonbare ervaring hebt in het realiseren van evenementen, ben je in staat om naast je sales werkzaamheden samen met Michael Chapman, Lisanne de Goeij en een team van freelancers zorg te dragen voor een vlekkeloos verloop van onze evenementen. Dit brengt met zich mee dat je flexibel bent, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en zo nu en dan bereid bent om in het weekend te werken.

Kennis van zaken
Jouw efficiëncy en creativiteit komen ook tot uiting doordat je de Office tools (Word, Excel, Power point) goed toepast in je werk. Chapman Events werkt met ArtWin bedrijfssoftware. Kennis ervan is een pré maar geen vereiste; zo ook het kunnen maken van projectplanningen in MS Project of Open Workbench.

Beloning
Naast een goed salaris is de voldoening en plezier in je werk een van de belangrijkste factoren om voor ons te kiezen. Uiteraard bieden wij je uitstekend ‘gereedschap’ (iPhone, laptop) en staan wij welwillend tegenover thuiswerken. Voor zakelijke doeleinden hebben wij een bedrijfsauto ter beschikking. Chapman Events kent daarnaast een prima collectieve ziektekostenverzekering en een passende extra beloning bij het behalen van vastgestelde doelen. Er zijn mogelijkheden om relevante cursussen en trainingen te volgen. EHBO en leidinggevend VCA zijn verplicht (te behalen).

Herken jij jezelf in deze leuke vacature? Dan nodigen we je hierbij uit om je CV te mailen naar michael@chapmanevents.nl

Wil je meer informatie, dan kun je bellen met ons kantoor (072) 507 27 45. 


share
tell