gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

Succesvol investeren in ROI Events
Succesvol investeren in ROI Events
Datum: 21 aug. 2013
Met een blind geloof dat een evenement een van de beste tools is om bedrijfsdoelstellingen te realiseren werkte ik met mijn team al aan vele evenementen. Maar het succes en de ROI van de investering inzichtelijk maken was niet altijd gemakkelijk en naar het leek soms ook niet eens gewenst of noodzakelijk.

ROI Methodology
Tijden veranderen, en logischerwijs voert accountability de boventoon. Maar het toepassen van de ROI Methodology en de begeleiding ervan bij klanten levert ons als bedrijf ook voordelen op. We worden eerder in het traject geconsulteerd, het levert heldere doelstellingen op dus wij kunnen gerichter schrijven en offreren, maar bovenal verstevigd het succes van onze concepten en het gezamenlijk werken aan de Event ROI de relatie met onze klanten enorm. 

Event ROI klanten gezocht
Het kost tijd om de juiste meetbare objectives & learning experiences te formuleren en ik wil daar graag bij behulpzaam zijn, maar uiteindelijk verdien je dit dubbel en dwars terug. Chapman Events is op zoek naar klanten die de ROI Methodology willen hanteren. Ik leid je graag door de exercitie van het maken van een goede ROI analyse heen. Je kunt mij bellen op 06-53254924. Bekijk hier de video van mijn gesprek met Elling Hamso, grondlegger van Event ROI Institute, na afloop van de cursus "Designing Events for High ROI"
share
tell