gemiddelde
waardering
8.3
Uitleg over de gemiddelde waardering van Chapman Events:

De gemiddelde waardering van Chapman Events is opgebouwd uit de (som van alle klantenwaarderingen) / (het aantal klantenwaarderingen).

Chap News

Winnaar badeendjes zijn de goede doelen
Winnaar badeendjes zijn de goede doelen
Datum: 3 jun. 2012

Prijzenfestival tijdens succesvolle tweede editie
Gracht Voordam kleurt geel

ALKMAAR – De uiteindelijke winnaars van de Badeendjesrace zijn de goede doelen geworden. Maar rondom de hoogtepunten van de middag stond het publiek drie rijen dik naar de twee ludieke Badeendenraces in de gracht Voordam te kijken. Met de prijsuitreiking aan de winnaars van de tekenwedstrijd en de optredens van Djumbo tussendoor, was de tweede editie van deze ludieke race andermaal geslaagd te noemen.

Bekijk hier de sfeervideo van de dag
Bekijk hier de foto's van de dag

Om half drie werd de eerste race, die van de 148 sponsoreenden, winnend afgesloten door de Elma Multimedia eend. Zij mogen als winnaar een bedrag van € 2.500,00 toewijzen aan een goed doel naar keuze. De kunstmatig gecreëerde stroming van de brandweer deed ook meer dan zijn werk tijdens de massalere race van kleinere badeendjes. Uiteindelijk werden er rond drie uur 6750 gele badeendjes te water gelaten. De winnaar van deze race én dus van de voucher voor een FIAT500 is nog niet bekend. Ook de prijswinnaars van de Lucky Ducks, die door de notaris uit de gracht zijn gevist, zijn nog onbekend.

Opbrengst
Stichting de Opkikker, het Kinderkookcafé Alkmaar, het Praethuys Alkmaar en Respijtzorg Alkmaar hebben sowieso gewonnen. Ieder goed doel ontving een cheque van maar liefst € 5.500,00.

Tekenwedstrijd
Menig kleurplaat was ingeleverd waarbij de jury een vakkundige keuze heeft gemaakt. De eerste prijs, een fiets, is gewonnen door Roos Tesselaar. De Wii, als tweede prijs, kwam in handen van Babette Korrevaar. En Robin Marinus kan zijn derde prijs, een bon van Girls and Boys, ook gaan verzilveren.

share
tell