• Connecting Dishes

Connecting Dishes

In de dinerzaal wordt apart meubilair geplaatst. Op basis van de kleurencodering van de naambadge nemen de deelnemers plaats aan strakke, hoge, witte verlichte tafels in dezelfde kleurstelling. Er worden 4 “dubbele tafelsettings” geplaatst waartussen een smal straatje zal ontstaan. Elk straatje kent zijn eigen kleurstelling dat gevormd wordt door het food item op tafel (bijvoorbeeld; limoengroen “pluk de vruchten”, rode pepers “een pittig gesprek”). Daarbij hoort een op zichzelf staand gerecht en een gastheer (van het hoofdkantoor) die voor de finishing touch zorgt (caramaliseren, wijn bijschenken…). Persoonlijker kan het haast niet! Dankzij het bijzondere meubilair is het gemakkelijk een gesprek op hoog niveau te voeren, waarin op een toegankelijke wijze van gedachte kan worden gewisseld. Na ieder gerecht verplaatst men zich naar een andere plek alwaar een klein tussengerecht klaar staat. Ondertussen worden de hoge tafels voorzien van nieuw bestek en glazen. Men houdt de volgorde aan van de kleurencodering op de naambadge en gaat zo alle straatjes af. Uiteindelijk vormen deze vier kleine gerechten met de tussengerechtjes een compleet diner. De gehele setting wordt gedecoreerd in stijl die past bij de locatie en bij een thema. De uiteindelijke decoratie zal afhankelijk zijn van de te kiezen locatie.