2011 Women's 19 European Handball Championship

Opdrachtgever: EK HANDBAL EVENT OFFICE EURO 2011/2012

This is where the adrenaline kicks in..
Een prize giving ceremony bedenken en produceren. Een dankbare taak als je ziet wat top sport geeft, maar ook neemt van jonge mensen. Sporters in the spotlight plaatsen en het publiek meenemen in de show is en blijft fantastisch om te doen.

Not for Barbie
Overigens zelden zo'n een explosieve sport gezien als handbal en ik heb mijn mening dan ook drastisch bijgesteld. Even langs de zijlijn gezeten, eindigde met een handbalster op mijn schot. Volgens mij verschot ik van kleur van de pijn, maar zij niet. Bikkels zijn het die handbal dames. 

Wat hangt daar nou ?
Organisatorisch een uitdaging, er was nauwelijks tijd en eigenlijk ook geen ruimte op de vloer. De gehele show was dan ook "van de vloer" en na de nodige berekeningen en adviesgesprekken met o.a. constructeurs hing het gehele podium dan ook aan het dak. Ook voor de locatie een geheel nieuwe aanpak.

Showtime !
Met het zakken van het "vliegende podium", de uitgekiende lichtshow, een waar slagwerk spektakel, getalenteerde dansers en zanger Roan kregen we al het zittende publiek uit de stoelen. We hebben samen met onze partners een visitekaartje afgegeven met tot gevolg dat we volgend jaar de opening- en finaleshow van het EK Handbal voor de beste handbalsters van Europa mogen produceren en het leuke is dat we de klus te danken hebben aan een oud collega. Thanks Alex !!