75-jarig jubileum Huisman Itrec

Opdrachtgever: WOP.nl

Het 75-jarig jubileum van Huisman Itrec betrof een relatiedag voor werknemers met partners en kinderen. Chapman is door WOP.NL gevraagd om de relatiedag behorende bij het 75-jarig bestaan deels facilitair en deels productioneel te ondersteunen. Er werd een sfeerverhaal opgesteld met een spetterende opening en finale show. De openingsshow kenmerkte zich door een kale ruimte zonder faciliteiten zoals bars en buffetten waardoor de gasten het idee hadden niet op de juiste plek te zijn, maar dan komt de directeur te voorschijn en doet kort een woordje naar zijn medewerkers.
Vanaf het eerste gesproken worden er machines in werking gezet, er tonen zich twee schermen die het openingswoord vanaf dat moment visueel ondersteunen. Via een grote kraan toont zich een spiegelbol in de lucht en al gauw worden dan ook de DJ en VJ zichtbaar die vanuit het doekplan tevoorschijn komt. Een lasershow start en met het eindigen van het openingswoord door de directeur ontstaat er een prachtige synthese tussen muziek, beeld, licht en laser. Het startsein voor de feestavond is afgegeven. De finale show kenmerkte zich door het opeens zien van een zoeklicht door de gasten, waar gaat het licht naar toe?
De avond lijkt afgelopen te zijn, maar niets is minder waar, een 60 minuten durend muziekspektakel van de Blues Brothers hebben de gasten nog tegoed.