Alcatel-Lucent

Opdrachtgever: Alcatel-Lucent

De verhuizing van netwerktechnologiebedrijf Alcatel-Lucent is een feit. Met het indrukken van de dynamietpomp namen Jeanine van der Vlist (Country Managing Director) en Ben Verwaayen (CEO) in het bijzijn van enkele klanten symbolisch afscheid van de vestigingen in Rijswijk en Hilversum. 

De gasten werden gastvrij onthaald door The Purple Man en ontvingen in kleurrijke bedrijfsrestaurant een feestelijk glas prosecco. Na een woord van welkom van Jeanine van der Vlist gaf trendwatcher Adjiedj Bakas een inspirerend kijkje in een veelbelovende toekomst. Trends in de economie, technologie, voeding, overheid, zorg, de arbeidsmarkt etc..

Na enkele smakelijke fingerfood hapjes en een drankje toonde CEO Ben Verwaayen zich content met de aanwezigheid van vele goede relaties. De gastheer is een alom geprezen visionair op het gebied van leiderschap. Leiders moeten delen, moeten transparanter worden, hun visies delen met iedereen en mensen verbinden om het gedelegeerd vertrouwen te vergroten en teams in beweging te krijgen.

Mindpower oprichter Robert Benninga verzorgde tot slot een boeiende interactieve sessie met enkele waardevolle handvaten voor sterk staan in spannende tijden.

Ons dedicated team mocht het concept, de aankleding & decoratie, alsmede ook de techniek en de catering verzorgen.