project
waardering
8.6

B-day!

Opdrachtgever: Schneider Electric

Op symbolische wijze realiseerde Schneider Electric afgelopen woensdag samen met haar klanten een ludieke energiebesparende uitdaging. Na het ontvangst van de Green Man en “klanten planten” trakteerde het groen gesneakerde Schneider Electric All Star team de relaties op een PowerWalk langs alle energiezuinige innovaties.

De PowerTalk werd geopend door een verbindingsdeskundig. Zijn ijsbreker ? Een heldere toelichting op de CONNECT visie van Schneider Electric, welke direct resulteerde in interactie en een warme groene deken.

Country Manager Marcel Spijkers deelde zijn visie en onderstreepte o.a. de scheve toekomstige verhoudingen in energie vraag en aanbod, hetgeen versterkt werd in de unieke presentatie van astronaut André Kuipers.

Na de Smart Building video en de lovende woorden van Executive Vice President Global Operations Julio Rodriquez daalde de rijk uitgestrooide confetti neer op de energie opwekkende dansvloer. Het Schneider Electric All Star team wist daar samen met hun gasten de laatste besparende joules binnen te halen, waarna men getuige was van de overhandiging van het ISO 50001 certificaat en de BREEAM-NL Excellent status.

En met een meer dan tevreden opdrachtgever, kijken we wederom met plezier terug op een duurzaam georganiseerd evenement. Rest ons alleen nog maar toe te voegen dat we graag onze event ROI en duurzaamheidsvisie ook graag delen met u.