project
waardering
8.9

DaDa Diner 2013

Opdrachtgever:

Het 12e DaDa Diner, met als thema "DaDa in het park" heeft vrijdagavond 15 november 2013 in de Cruise Terminal in Rotterdam een geweldige opbrengst opgeleverd van ruim € 520.000,-. Stichting DaDa financiert daarmee projecten waarmee het ziekenhuisverblijf voor kinderen, voor zover mogelijk, veraangenaamd wordt. 


Down to earth
Het blijft team van Chapman Events produceerde voor de achtste maal het DaDa Diner met inmiddels een solide basis van suppliers en freelancers. De keuze voor een "down to earth" park thema was even passend als opvallend, maar het viel net als het eten van Herman den Blijker zeker in de smaak bij de ruim 350 gasten. 

Vol van voldoening
"Ik heb het wel eens praktisch idealisme genoemd, gewoon iets proberen te verbeteren wat je zelf aan den lijve hebt ondervonden"vertelt Creative Director Michael Chapman. Het is bewonderenswaardig wat het bestuur van Stichting DaDa in de loop der jaren heeft bereikt en hoeveel mensen het boegbeeld van Stichting DaDa "Tim" heeft weten te binden. In de auto terug vroeg ik me nog even af wie nou precies wie helpt, want de voldoening is enorm. Ons hele team zet dan ook moeiteloos de extra stappen met mij en dat voelt fantastisch!

Media linkjes 
Sfeervideo, foto's (allemaal) of (een selectie), bekijk de gerealiseerde projecten van het vorige DaDa Diner of de "making of DaDa in the park".
 
Voor meer informatie over Stichting DaDa kunt u contact met ons opnemen of neem een kijkje op de website