DaDa Gala Alkmaar 2011

Opdrachtgever: Stichting Evenementen Ronde Tafel

Geen woorden maar DaDa levert € 62.000,- op.

Op zaterdag 26 maart jl. vormde een sfeervolle Waerdse Tempel het decor voor een ongekende fundraiser van Round Tabel 6 en 190. Het bleek een bijzonder mooie sfeervolle avond, waarin al het goede samen kwam. Dankzij de unieke culinaire setting, het top-entertainment en wellicht toch ook het ongedwongen netwerk karakter werden loterij en veiling een groot succes. Nagenoeg alle geselecteerde doelen kunnen nu gerealiseerd worden.

150 gasten genoten gezeteld aan hoge tafels in de diverse restaurant “straatjes” van een zeer exclusieve avond. Waarbij ditmaal het podium van de Tempel gereserveerd was voor de sterren chefs van restaurant Ciel Bleu (Okura), Merlet, Mario Uva én de Burgemeester van Alkmaar die de smaakpapillen van de gasten een vreugde dansje lieten maken. In de “straatjes” waren de heren van de Tafel werkzaam.

Tijdens het visuele schouwspel van de Zandtovenaar kon je een speld horen vallen in de zaal en ook de talentvolle Kim de Boer wist de zaal kippenvel te bezorgen. Replay maakte het feestje compleet met een swingende finale.