Housewarming

Opdrachtgever: Schneider Electric

Op zaterdag 25 mei bestonden de bezoekers van Schneider Electric voor een dag niet uit mannen en vrouwen in pak, maar uit ouders, opa's & oma's en rond rennende kinderen. Het was tijd voor de Housewarming, waarbij de medewerkers van Schneider Electric op hun vrije dag richting Hoofddorp vertrokken om hun gezinsleden vol trots hun gloednieuwe werkplek te laten zien. 

De inmiddels welbekende Green Men en kindervrienden Woezel en Pip zorgde voor een warm welkom van de gasten, waarna er door de medewerkers een korte rondleiding door het pand werd gegeven. 
Het bedrijfsrestaurant en het Atrium waren speciaal voor deze dag omgetoverd tot een kinderparadijs waar de jonge kroost zich na afloop van de rondleiding kostelijk konden vermaken in het ballenbad, de game hoek of bij de ballonartiest en ouders onder het genot van een hapje en een drankje kennis konden maken. 

Uiteraard werd ook op deze dag weer aandacht besteed aan de Guusje Nederhorst Foundation, het goede doel dat dit jaar door Schneider Electric wordt gesteund. Kinderen konden voor één smsje drie zakjes (gesponsord) snoep scheppen en ook een foto met Woezel en Pip koste één smsje aan voor bijzondere stichting. 

Na B-day! welke plaatsvond op 22 mei, en de Housewarming is het nieuwe duurzame pand van Schneider Electric officieel geopend!