Just Brands Experience

Opdrachtgever: Just Brands

Al meerdere malen mochten we voor Just Brands, de MasterMinds achter stoere kleding brands als PME LEGEND, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans, de presentatie verzorgen van de nieuwe collectie. De "happy few" werden direct bij aankomst op het parkeerterrein verrast door Cargo Piloot Hans. Gewapend met parachute kwam hij "uit de lucht vallen" en zorgde ervoor dat de relaties van Just Brands het hoofdkantoor met een grote glimlach binnenliepen.

Just Brands groeit en door de hoge opkomst tekende en realiseerde Chapman Events een uitbreiding van het bedrijfsrestaurant met 2 carré tenten. Ook de inrichting was geheel naar wens vertelde Marketing Coördinator Martine Boerrigter, stoer, functioneel en zonder franje. Terwijl het een komen en gaan was van belangstellende in de showrooms trof men beneden een kleine LoveLand festival setting aan met bars en fingerfood automatiekwanden. Zoals altijd ontaarde de "get together with clients" in een goed feest met o.a. optredens van DJ Marnix & DJ Sebastien Leger.

We hebben het nog even nagevraagd maar de sales van de recent gelanceerde Aviator Jeans was zeer succesvol en ook Just Brands weet inmiddels dat een event een prima tool is om zakelijke doelstelling te realiseren.