Ondernemend Alkmaar Diner 2011

Opdrachtgever: Ondernemend Alkmaar

Maandagavond 4 juli 2011 vond het jaarlijkse netwerkdiner van Ondernemend Alkmaar plaats in het AFAS Stadion. Met als thema ‘De smaken van Alkmaar’ lag de nadruk niet alleen op een gezellige diner, ook werden de ‘Van Alkmaar de Victorie Prijzen’ uitgereikt. Zoekende naar de juiste smaakprikkel voor de toekomst werden een aantal succesvolle Alkmaarse ondernemers en ondernemingen aangehaald voor de Award uitreiking.

Zes Alkmaarse smaakmakers gaven acte de précense in het AFAS Stadion, waaronder uiteraard de gastheer zelf. Een unieke happening dus. In de Georg Kessler werden vanuit 6 kleine keukens door de verschillende restaurateurs heerlijke streekgerechten uitgeserveerd. Het netwerkaspect staat in hoog vaandel doordat de gasten rouleren, iedereen heeft maar liefst 3 Alkmaarse smaken geproefd.

Als Alkmaars evenementenbureau hebben wij naast dit concept en onze inzet natuurlijk ook smaakvol entertainment gedacht. Optimist Peter Faber heeft gedurende de avond zijn filosofie "Try to be an Orange" overgebracht. De Alkmaarse kaasmeisjes ondersteunde het netwerkaspect door tussen de gasten door visitekaartjes aan hun kaasprik vlaggetjes te nieten en de lekkernijen met visitekaartje en al elders weer van de hand te doen. De avond werd zeer smaakvol afgesloten door de beste zangeres van Nederland, Glennis Grace.

Kortom een avond als deze smaakt naar meer……