project
waardering
7.6

Schneider Electric Acti 9 lancering

Opdrachtgever: Schneider Electric

Pitch viral
De wereldwijde specialist in energiemanagement schreef een pitch uit voor de lancering van Acti 9. Een nieuw, compleet modulair systeem dat het hart vormt voor oplossingen van elektrische distributie. Met een ludiek filmpje en een bijzonder relatieverstevigend concept wonnen wij de pitch.

All in 1
Het werd een "joined effort" tussen opdrachtgever Schneider Electric en haar klanten, de groothandels. Honderden distributeurs waren in Amsterdam, Zwolle en Rosmalen getuige van de lancering van Acti 9. Ze smulde op een "bouwplaats" van de winterse kost, uitgeserveerd door de groothandels en het team van Schneider Electric en waren getuige van de "Beating Heart van Acti 9" en de "Jokhalzen"

Installateur van het jaar
De vragen tijdens bouwhelm op, bouwhelm af en een podium opdracht gaven uiteindelijk de doorslag, wie de "Installateur van het jaar" is. 

De efficiëntie die ook Schneider Electric verdiend
De Acti 9 roadshow werd een 24/7 operatie. Opgebouwd, uitgevoerd, afgebouwd en getransporteerd binnen 22 uur, waarbij Chapman Events alle conceptuele en productionele zorgen uit handen nam.