project
waardering
8.3

Surprise Party voor Marianne

Opdrachtgever: Twinfilter

Surprise Surprise..

Soms wordt je wellicht een tikkeltje imuun en zie je het fraaie van hetgeen je doet niet meer voor de volle 100% als je al zoveel jaren meedraait in het evenementen vak, maar de surprise party van afgelopen weekend was vol in de roos. Lisanne en Michael werden meerdere malen uitvoerig bedankt door de klant, zijn dochters, maar ook door vele gasten !

Maar wat was nu de succesformule van gisteravond ? Het was ongetwijfeld de opdrachtgever die ons alle vrijheid en ruimte heeft gegeven om ons vak uit te oefenen en een memorabel evenement neer te zetten of Karin Bloemen die bijna een uur lang schitterde met een voor Marianne op maat gemaakte verhaal, de mooie wijnen van Jos Rijnaarts of de perfecte culinaire invulling van de Borrelfabriek. Het kan het verrassende ontvangst zijn geweest van Benjamin de Aap of de breed glimlachende parkeerwachter die als eerste de gasten verwelkomde. De tussentijdse schoonmaak, het lekkere crew eten, de top DJ, de opzwepende brassband.. Of zat het hem toch in de nieuwe meubilair lijn, de styling en de prachtige bloemdecoraties van Van der Maarel. De locatie oogde stijlvol en fraai dankzij de stretch overkappingen van Dreamtents en de sfeervolle belichting van lightpro Costa en de mannen van Headroom.’t Hekeltje kwam “last-minute” nog even een vloertje leggen, Frans Attracties versierde de entree nog even extra en Ken Chapman ving met zijn “lost & found” actie een vergeetachtig momentje op, alles verliep gemoedelijk en plezierig. Ik kan nog wel even doorgaan….. Heeft iemand ooit 2 van zulke leuke dochters gezien, die straalde echt en wilde niets liever dan een top evenement voor hun moeder.

Gisteravond was een schoolvoorbeeld van hoe een goed TEAM een perfecte prestatie neer weet te zetten. Bedankt TEAM (Together, Everyone, Achieves, More