project
waardering
7.2

Uitreikingsgala Junior Kamer Alkmaar

Opdrachtgever: Junior Kamer Alkmaar

De Junior Kamer Alkmaar organiseert jaarlijks twee prachtige fundraising evenementen; de JCI Challenge en Alkmaar Culinair Plaza (ACP). Beide evenementen zouden niet kunnen plaatsvinden zonder sponsoring, vrijwilligers en deelnemers. De opbrengsten van de evenementen komen ten goede aan een aantal geselecteerde goede doelen uit de regio Alkmaar. De Junior Kamer Alkmaar vond het de hoogste tijd om iets terug te geven aan een ieder die deze evenementen mogelijk maken!

Sponsoren, deelnemers, leden en goede doelen kwamen op zaterdag 16 november richting het Drafcentrum Alkmaar voor het gala van de Junior Kamer Alkmaar. De avond stond zoals gezegd in het teken van iets terug doen. De goede doelen werden verrast met een cheque met daarop het prachtige bedrag wat door de Junior Kamer Alkmaar voor hen was opgehaald tijdens de twee evenementen. Na het officiële podium programma zorgde zangeres Alma Nieto ervoor dat het dak van het Drafcentrum er af ging, waarna DJ Ruud de gasten nog even liet zweten op de dansvloer. 

Het was dit jaar voor het eerst dat beide gelegenheden werden gecombineerd werd in één groot gala. Naast deze primeur was er nog een, namelijk de ACP Award. De deelnemers zijn tijdens ACP beoordeeld door een undercover jury op aankleding & inrichting, gastvrijheid en culinair gehalte van de gerechten. Tijdens het gala werd de winnaar bekend gemaakt: restaurant Lounge MIJ. De winnaar kan zich één jaar lang de beste deelnemers van ACP noemen en is gedurende die tijd in het bezit van de award. 

De eerste editie was een groot succes! Tot volgend jaar!